Stoc Limitat

Aplica din scorbura de fag

Stoc Limitat

Aplica de perete este realizata din scorbura de fag, aleasa special in drumetiile lui Naiță prin padurile din jurul satului. Bucata de lemn a primit agatatoare, un fasung echipat cu bec artizanal si cablu de alimentare pentru a putea fi pusa in valoare. Speram sa va bucure aceasta bucata de natura si sa isi gaseasca locul potrivit in casa sau foisorul dumneavoastra.

 

Dimensiune: 30×15 cm

Lucrare realizată de Nicu Pușcariu

CUM CUMPĂR

După completarea formularului cu informatiile solicitate, veți fi contactat de catre producător pe email sau telefon pentru a stabili detaliile despre modalitatea de plată și de livrare.

RESPONSABILITATE

Echipa DeSirnea.ro are o deosebită plăcere să promoveze și să vorbească despre lucrurile făcute de oamenii locului. Sa fim interfata intre dumneavoastra si oamenii locului și produsele locale. Fie ca sunt produse alimentare, artizanale noi sau obiecte vechi, știm că fiecare în parte are o poveste. Povestea lucrului făcut bine, povestea lucrurilor făcute din suflet.

Responsabilitatea pentru calitatea și informațiile prezentate pentru fiecare produs listat în Magazinul de prezentare #deSirnea aparțin în totalitate producătorului.

Aplica din scorbura de fag

+
Preț:300 lei

Cerere de rezervare

    Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro