Disponibil

Bandană multifuncțională #deȘirnea

Disponibil

Acestă bandană (multiscarf) este un produs care poate îndeplini mai multe funcții, cum ar fi: eșarfă pentru cap, eșarfă, bentiță pentru cap, mască de furtună de nisip/zăpadă, protecție pentru față, buzunar, brățară, etc.

Este concepută pentru a păstra temperatura optimă a corpului indiferent de anotimp și, de asemenea, este confecționată dintr-un material care absoarbe transpirația. Țesătura este subțire pentru ca pielea să poată respira și oferă o senzație de confort în timpul utilizării.

Are aplicație excelentă pentru diferite activități precum: schi, alergare, mers pe jos, tenis, motocicletă, bicicletă, alpinism sau ca accesoriu vestimentar.

Acest produs este realizat din material textil 100% poliester elastic (microfibră) de 140g/m².

Este realizată prin sublimare color pe toată suprafața.
Nu are cusături.
Greutate 35g
Dimensiune 25×50 cm

Mod de utilizare

 

CUM CUMPĂR

După completarea formularului cu informatiile solicitate, veți fi contactat de catre producător pe email sau telefon pentru a stabili detaliile despre modalitatea de plată și de livrare.

RESPONSABILITATE

Echipa DeSirnea.ro are o deosebită plăcere să promoveze și să vorbească despre lucrurile făcute de oamenii locului. Sa fim interfata intre dumneavoastra si oamenii locului. Fie ca sunt produse alimentare, artizanale noi sau obiecte vechi, știm că fiecare în parte are o poveste. Povestea lucrului făcut bine, povestea lucrurilor făcute din suflet.

Responsabilitatea pentru calitatea și informațiile prezentate pentru fiecare produs listat în Magazinul de prezentare #deSirnea aparțin în totalitate producătorului.

Bandană multifuncțională #deȘirnea

+
Preț:30 lei
Mentiuni:buc
Artizan:

Cerere de rezervare

    Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro

    Alte produse din Suveniruri