Disponibil

Dulceață din flori de salcâm

Disponibil

Flori de salcam. Tot parfumul adierii de primavară într-un borcan plin de miresme. Una cate una, delicatele inflorescente au cazut un mrejele siropului cu felii de lamaie si au umplut apoi borcanele cu nectar delicios. Cu o felie de unt sau alaturi de un pahar de vin alb sec. Nimic mai savuros!

CUM CUMPĂR

După completarea formularului cu informatiile solicitate, veți fi contactat de catre producător pe email sau telefon pentru a stabili detaliile despre modalitatea de plată și de livrare.

RESPONSABILITATE

Echipa DeSirnea.ro are o deosebită plăcere să promoveze și să vorbească despre lucrurile făcute de oamenii locului. Sa fim interfata intre dumneavoastra si oamenii locului și produsele locale. Fie ca sunt produse alimentare, artizanale noi sau obiecte vechi, știm că fiecare în parte are o poveste. Povestea lucrului făcut bine, povestea lucrurilor făcute din suflet.

Responsabilitatea pentru calitatea și informațiile prezentate pentru fiecare produs listat în Magazinul de prezentare #deSirnea aparțin în totalitate producătorului.

Dulceață din flori de salcâm

+
Preț:25 lei
Mentiuni:borcan 380g

Cerere de rezervare

    Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro