Disponibil

Dulceață din flori de iasomie

Disponibil

Iasomie. Jasmine. Va amintiti de partenera lui Sindbad? Ei bine, aceasta dulceata savuroasa aduce aminte de mirosul persistent al parfumurilor orientale, dulce si persistent. Poate fi servita alaturi de un pahar de apa rece sau, de ce nu, de un vin alb sec ori demisec. Nu iti va parea rau! Florile atent despartite de frunzulite, au vizionat vreo doua comedii pana sa fie gata sa fie puse in siropul mieros.

CUM CUMPĂR

După completarea formularului cu informatiile solicitate, veți fi contactat de catre producător pe email sau telefon pentru a stabili detaliile despre modalitatea de plată și de livrare.

RESPONSABILITATE

Echipa DeSirnea.ro are o deosebită plăcere să promoveze și să vorbească despre lucrurile făcute de oamenii locului. Sa fim interfata intre dumneavoastra si oamenii locului și produsele locale. Fie ca sunt produse alimentare, artizanale noi sau obiecte vechi, știm că fiecare în parte are o poveste. Povestea lucrului făcut bine, povestea lucrurilor făcute din suflet.

Responsabilitatea pentru calitatea și informațiile prezentate pentru fiecare produs listat în Magazinul de prezentare #deSirnea aparțin în totalitate producătorului.

Dulceață din flori de iasomie

+
Preț:25 lei
Mentiuni:borcan 380g

Cerere de rezervare

    Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro