CLASIC 2S DROP 54CM B ALB

Descriere

Clasic 2S este bicicletă care te introduce în lumea ciclismului urban și îți pune la dispoziție o manieră de mers pe două roți cu adevărat senzațională. Clasic 2S continuă drumul bicicletelor ”sculptate” pentru viteză
Clasic în versiunea 2S păstrează aceeași formă suplă și aceleasi linii agresive, însă vine cu un cadru îmbunătățit din Cr-Mo și o gamă extinsă de dimensiuni pentru ambele sexe. Geometria este perfect adaptată pentru oraș, iar ghidonul de tip ”drop bar” contribuie la o aerodinamică desăvârșită. Cadrul din Cr-Mo (aliaj de oțel, crom si molibden) are avantajul unei rezistențe (stiffness) mai mari combinat cu o reducere a greutății.
Pentru mersul în oraș, am căutat să păstrăm totul simplu. Butucul cu 2 viteze integrate de la Sturmey Archer este o soluție potrivită pentru mentenanță minimă, manevrabilitate superioară și fiabilitate maximă. Cele doua rapoarte pot fi schimbate printr-o retropedalare superficiala (astfel, nu avem cabluri, maneta de schimbare sau alte repere in plus).
Pe langa aspectul estetic, apropiat bicicletelor de curse pe șosea sau velodrom, Clasic 2S te ”obligă” la o ținută de drum excelentă si te antrenează într-o pozitie specifică atunci cînd mergi pe ea, dar în acelși timp rămâi cu senzația unui confort unic. Dacă vorbim de confort, frânele au fost plasate lângă pipă, așa că bicicleta se poate controla și din partea dreaptă (rectilinie) a ghidonului concomitent cu frânarea. De asemenea, am păstrat designul clasic al cadrului (formatul cu două triunghiuri)

Dacă iubești cultura bicicletelor de oraș cu alură sportivă, provenită din cursele pe șosea, atunci Clasic 2S cu ghidon de tip ”drop bar” este alegerea perfectă. Bicicleta, fără prea mare efort, te conduce într-o lume ideală a sportului pe două roți prin mediul urban.
Datorită gamei de dimensiuni coroborată cu tipurile de ghidon disponibile (drop bar sau bullhorn), poți să îți alegi o bicicletă perfect ”croită” pentru tine. Specificul acestor ghidoane, structura lor și poziția acestora în raport cu tine îți oferă avantaje exponențiale atunci când vrei să faci un fitting precis!

Pentru siguranta dumneavoastra, Pegas recomanda purtarea castilor de protectie

Echipamentele noastre sunt disponibile pentru inchiriere in regim "Half-day" (4 ore) sau "Full day" (8 ore). Pentru a inchiria un echipament, va rugam sa completati formularul de mai jos. Veti fiti contactat pentru confirmare in cel mai scurt timp.
  Selectati data rezervarii

  Selectati pachetul dorit
  Half Day AM (60 lei)Half Day PM (60 lei)Full Day (100 lei)

  Alegeti marimile dorite
  Copii: 9 - 12aniXS: 140 - 154cmS: 155-164cmM: 165-174cmL: 175-184cmXL: 185-200cm
  * In cazul in care doriti mai multe biciclete de aceeasi marime, alegeti o singura marime
  Doresc bandana personalizata -vezi model-
  Da (+25 lei)Nu

  Sunt de acord ca eventualele deteriorari ale componentelor echipamentului inchiriat produse din cauza manipularilor necorespunzatoare (caderi, aruncari, bruscari, setari si ajustari necorespunzatoare) sa le suport la cost de achizitie + manopera + cost transport
  Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro