Disponibil

Gem de corcodușe albe

Disponibil

Ghici ghicitoare – caise ori corcoduse (zarzane) galbene? Ei bine, corcoduse (cherry-plums). Fructe care in proportie mare merg in…paharele cu tuica, le-am dat o alta indatorire acum si au devenit gem. Paziti de Poppy la culesul lor din pom, s-a plictisit apoi la curatatul fructelor si nu a mai apucat sa miroasa clocotirea de pe foc, adormind. Bun de intins pe paine dar si la o prajitura cu foi de post sau in „Noapte si zi”, alta prajitura gustoasa.

CUM CUMPĂR

După completarea formularului cu informatiile solicitate, veți fi contactat de catre producător pe email sau telefon pentru a stabili detaliile despre modalitatea de plată și de livrare.

RESPONSABILITATE

Echipa DeSirnea.ro are o deosebită plăcere să promoveze și să vorbească despre lucrurile făcute de oamenii locului. Sa fim interfata intre dumneavoastra si oamenii locului și produsele locale. Fie ca sunt produse alimentare, artizanale noi sau obiecte vechi, știm că fiecare în parte are o poveste. Povestea lucrului făcut bine, povestea lucrurilor făcute din suflet.

Responsabilitatea pentru calitatea și informațiile prezentate pentru fiecare produs listat în Magazinul de prezentare #deSirnea aparțin în totalitate producătorului.

Gem de corcodușe albe

+
Preț:16 lei
Mentiuni:borcan 380g

Cerere de rezervare

    Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro