Deschis
Deschis

Plimbare cu căruța

Ce modalitate mai bună de a te bucura în tihnă de împrejurimile din Șirnea decât pe jos sau din căruță? Dealurile din jurul satului sunt ideale pentru plimbări ușoare pe jos sau cu căruța, cu priveliște la munții Bucegi, Piatra Craiului, Leaota, Postavaru și așezările din jur. Pășuni și păduri întinse cât vezi cu ochii, fără garduri sau zgomot de mașini oferă liniște și relaxare. Pentru plimbările cu căruța îi implicăm pe localnici și caii lor, așadar aveți ocazia sa povestiți cu ei și să aflați mai multe despre viața din sat. Pe drum ne putem opri pentru un picnic oriunde găsim un loc potrivit. Adaptăm aceste activități în funcție de pregătirea fizică, dorințele și nevoile oaspeților.

INFORMATII UTILE

Participanții la evenimentele organizate de noi care doresc sa ramană peste noapte sau pentru mai multe zile în sat, sunt rugați să selecteze din formularul evenimentului Serviciile suplimentare de care au nevoie, cazare și masă, astfel încât să stim ce rezervări trebuie să facem.

Având acreditare de ghid local atestat de Ministerul Turismului oferim gratuit servicii de informare turistică și de rezervare cazare și masă, pentru fiecare persoana/grup care apelează la noi.

Colaborăm doar cu unitați turistice de cazare si alimentație clasificate pentru a oferi turiștilor un nivel standardizat de calitate. vezi unitațile de cazare

Plata serviciilor de cazare și masă se face de către fiecare turist direct la pensiunea/hotelul unde a ales să petreacă sejurul.

După completarea formularului de rezervare veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile necesare.

Formular de rezervare

    Doresc bandana personalizata -vezi model-
    Da (+25 lei)Nu

    Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro

    Prognoza meteo

    ȘIRNEA WEATHER