C Solution

<< Inapoi la marturii

Cand am trecut de indicatorul Sirnea, reactia a fost „wow, suntem in hobbit land” si am ramas cu acest „wow” tot weekendul, pentru ca zona este magica la fiecare pas.

Natura, oamenii, casele superbe, atat locuite cat si nelocuite, animalele, toate sunt asezate ca intr-un vis. Fiecare loc este instagramabil😅, dar ce fericire ca nu iti sta mintea la telefon cat esti acolo, pur si simplu vrei sa te bucuri de tot ce vezi si simti.

Sirnea are o emotie aparte.

Culegand impresiile colegilor mei despre cum a fost experienta pentru ei si noi ca echipa, mi-am dat seama ca din punct de vedere mental este una din cele mai grele reveniri la cotidian, de pana acum. Conexiunea cu natura si prezentul a fost atat de puternica si frumoasa, incat tuturor ne-a ramas pe fata acel „zambet tamp”, cliseic si o mare dorinta de reveni aici in vacanta.

Pentru echipa noastra a fost primul weekend petrecut impreuna dupa perioada dificila prin care am trecut, iar reactiile ce curg pe grup nu mai au nevoie de descriere:

„A fost frumos, mi-a plăcut aventura pe munte❤️

🛣️🍹👷🎊🥾🥳🛣️🛏️

Doua reacții intr-o singura poza😂❤️(lasam imaginatia sa isi spuna cuvantul)

Eu as scrie o carte 😅, dar incerc sa fac un rezumat: ❤️.

A fost minunat sa asociez numele cu fețe si sa cunosc atatia oameni misto.

Aventura de pe munte a fost „wow”, o resimt si acum, la fiecare pas 😅 (la propriu), dar a meritat fiecare clipa.

Mancarea delicioasa, am vb. cu tanti Marioara sa ne ia de crescut. ❤️

Pt. prima data in viata mea am mers cu bicicleta electrica, fara sa-mi rup vreo ceva.

Am ras, ne-am distrat, am socializat, am iesit din rutina si am repeta oricand experienta. Mii de multumiri pentru gazduire, organizare si toata implicarea! ❤️

Și mâncarea a fost bună, am apreciat ca a făcut tanti separat și fără carne 🥰

👍💪❤️”

Am tot repetat zilele astea ca drumetia a fost cea mai tare experienta si chiar a fost, pentru ca nu imi amintesc sa fi avut pana acum o mai mare conexiune cu prezentul, dar per total, tot timpul petrecut aici a fost magic.

Printre visele implinite aici, a fost si faptul ca ne-am intalnit cu Charlie Ottley pe care l-am intrebat cum de iubeste atat de mult Romania si mi-a spus sa ma uit in jur, avem o frumusete salbatica pe care alte tari nu o mai au, de care trebuie sa ne bucuram si de care trebuie sa avem grija. Comunitatea din Sirnea da un exemplu din punctul asta de vedere, pentru ca grija locului se vede la fiecare pas, oamenii sunt calzi si muncitori si pastreaza frumusetea autentica a locului pe care poti sa o descoperi cu ajutorul echipei De Sirnea Experience.

La centrul de activitati, cat ne echipam, am auzit un cuplu de turisti din Polonia, care tocmai veneau sa aduca bicicletele la final de traseu si spuneau ca planuiesc sa vina in fiecare an. I-am inteles perfect pentru ca experienta a fost minunata, ne-am plimbat, pe jos, cu bicicletele, calutii, am mancat preparate gatite de oamenii locului, am descoperit locuri minunate si ne-am depasit limitele impreuna, ne-am ajutat cand am intampinat mici dificultati pe traseu si cred ca strangerile de mana din timpul urcatului pe munte au fost unele din cele mai sincere si de ajutor😅❤️, ne-am intalnit chiar si cu un catel de la stana care nu a putut decat sa salute, printr-un latrat scurt, organizarea noastra perfecta si sfaturile primite din partea ghidului pentru depasirea situatiilor dificile.

Asa cum ne-a spus ghidul nostru pe traseu „Nu exista situatii din care sa nu poti sa iesi”.

Privind pe grup acum, vad urmatorul mesaj: „Iar lui Eugen sa ii spui ca nu am intalnit om mai cald si mai energic decat el.
Sa ne dea reteta! ❤️”

Reteta cred ca este Sirnea, si la fel ar spune si el, omul potrivit la locul potrivit, ghidul nostru, Eugen.