Termeni si conditii

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat site-ul https://www.deSirnea.ro si in cazul acceptarii acestora si folosirii site-ului pentru rezervare de catre Utilizator, reprezinta acordul intre Utilizator si SC Dev Squad SRL denumita in continuare deSirnea.

Site-ul https://www.deSirnea.ro este detinut si administrat in Romania de societatea cu capital privat SC Dev Squad SRL.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza pagina de internet deSirnea (Site).

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

Efectuarea de catre Utilizator a rezervarilor/achizitiilor prin intermediul Site-ului este echivalenta cu acceptarea si asumarea de catre Utilizator, in mod expres si neechivoc, a conditiilor si obligatiilor prevazute in acesti Termeni & Conditii.

In cazul in care Utilizatorul rezerva/achizitioneaza prin intermediul Site-ului servicii de calatorie sau pachete de servicii de calatorie pentru alte persoane (beneficiari), consideram ca Utilizatorul are acordul acelor persoane (beneficiari) de a actiona in numele lor, in scopul rezervarii/achizitionarii serviciilor de calatorie si/sau produselor de servicii de calatorie din Site. Utilizatorul este obligat si singurul responsabil de a aduce la cunostinta acelor persoane (beneficiari) toate informatiile din acesti Termeni & Conditii, cat si in ceea ce priveste serviciile de calatorie si/sau produsele de servicii de calatorie rezervate/achizitionate, respectiv de a obtine acordul acelor persoane (beneficiari) in legatura cu acceptarea si asumarea acestor Termeni & Conditii.

Serviciile deSirnea

deSirnea va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii de calatorie si va permite sa efectuati rezervarea dorita.

Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din site avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii de calatorie direct de pe site, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plati on-line.

deSirnea actioneaza ca si Agent.

deSirnea actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, altii (Furnizori de Servicii de Calatorie).

deSirnea nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile de calatorie oferite de Furnizorii de Servicii de Calatorie si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Informatiile publicate pe Site

deSirnea ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii de Calatorie, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe site sunt de actualitate.

deSirnea nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

deSirnea nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora.

Continutul si fotografiile prezentate pe site prezinta si ilustreaza stilul unitatilor de cazare, caracteristicile generale ale camerelor, imaginile fiind orientative si reprezinta doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

Va avertizam, camera primita de Utilizator in urma rezervarii poate sa nu corespunda in toate cazurile cu fotografia din site.

De asemenea, va informam ca toate unitatile de cazare sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, acolo unde acestea exista, care difera de la o tara la alta si de la un tip de destinatie la altul.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.

Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive prezentat in site fara un avertisment prealabil.

Conditiile Furnizorilor de Servicii de Calatorie

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu de calatorie de la Furnizorul de Servicii de Calatorie. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la deSirnea si vor intra in vigoare acesti Termeni & Conditii. Toate serviciile de calatorie publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii de Calatorie. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii de Calatorie se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor de Servicii de Calatorie pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele unitati de cazare pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigarii dvs. in site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu deSirnea pentru detalii complete.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor de Calatorie privind timpii de check-in si check-out.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii de Calatorie permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic deSirnea despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii de calatorie sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

deSirnea sau Furnizorul de Servicii de Calatorie accepta toate formele de cereri scrise. deSirnea sau Furnizorul de Servicii de Calatorie nu pot anula / modifica serviciul de calatorie inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii de Calatorie.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), deSirnea isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii de Calatorie.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de unitatile de cazare, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul deSirnea.

deSirnea nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor de calatorie comandate.

Plata se poate efectua cu principalele carduri recunoscute si prezentate detaliat pe site.

deSirnea sau Furnizorul de Servicii de Calatorie isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. deSirnea isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.

In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, deSirnea sau Furnizorul de Servicii de Calatorie isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.

In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent.

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Utilizarea Site-ului

deSirnea nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

deSirnea nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .

– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

– neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Interzicerea accesului pe Site

deSirnea isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea deSirnea

deSirnea nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestor Termeni & conditii, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor de calatorie rezervate si achizitionate de pe Site.

deSirnea este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor de calatorie achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.

deSirnea nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de deSirnea. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora

deSirnea nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta deSirnea sau furnizorii sai.

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari asupra Site-ului

deSirnea poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor de calatorie, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Politica de confidentialitate

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre deSirnea sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a deSirnea.

Aceasta politica de prelucrare arata cum deSirnea colecteaza si utilizeaza datele personale pe care le furnizati pe website-ul nostru https://www.deSirnea.ro. De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie in ceea ce priveste folosirea de catre deSirnea a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care ii puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca aveti intrebari in legatura cu aceasta politica de prelucrare, va rugam sa ni le adresati prin email sau in scris la adresele mentionate la sectiunea Contact de pe Site.

Datele personale colectate sunt utilizate de deSirnea exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata decalatori, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificarilor catre unitatile hoteliere, alte agentii de turism organizatoare , ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizitionate de clienti impun acest lucru. deSirnea nu divulga altor terte persoane datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, deSirnea va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

Conform REGULAMENTULUI (UE) 2016/679, dvs. beneficiati de dreptul de informare, acces, rectificare, stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, si dreptul de a nu fi supusi unui proces decizional automatizat, respectiv dreptul de a va adresa justitiei.

Dezvaluirea informatiilor personale

Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti asa cum este descris mai sus si in politica de prelucrare. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale in cazul in care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale deSirnea.

Mai multe informatii despre politica de prelucrare a datelor cu caracter personal gasiti aici – https://www.deSirnea.ro/politica-de-confidentialitate

Securitate/Politica de securitate

deSirnea utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare.

deSirnea se preocupa sa ofere o protectie ridicata a datelor personale salvate in sistemele proprii. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nici o informatie transmisa via Internet nu este in totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci cand inregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul in care le primim. Pagina web https://www.deSirnea.ro, la fel ca majoritatea site-urilor web de acest gen, utilizeaza criptarea prin protocolul SSL (https) pentru navigarea obisnuita.

Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.

deSirnea utilizeaza protocolul de criptare SSL pentru pagina de confirmare a platii cu cardul, inainte ca aceasta confirmare sa fie trimisa spre procesare catre procesatorul de plati electronice.

deSirnea nu primeste si nu stocheaza date legate de cardurile clientilor, acestea fiind trimise exclusiv catre procesatorul de plati electronice prin sistemul 3D Secure.

Site-ul nostru poate include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a deSirnea. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei de confidentialitate/securitate a respectivelor site-uri. Declaratia de confidentialitate/securitate a deSirnea nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va incurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate/securitate a oricarui web site pe care il vizitati.

Cookie-urile

Cookie-ul reprezinta un fisier de tip „.txt”, oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, nu veti putea face rezervari in site-ul deSirnea. Pe langa cookie-urile setate de deSirnea, site-ul nostru foloseste serviciile AddThis pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri si serviciile Facebook si Google pentru media sharing si statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca aceasta terta parte sa downloadeze cookie-uri in computerul dumneavoastra, care sa-i permita sa stranga date statistice referitoare la contentul personalizat si pentru monitorizarea campaniilor desfasurate de acestia.

deSirnea nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte.

Mai multe infromatii despre cookie-uri gasiti aici – https://www.deSirnea.ro/blog/politica-cookies.

Newslettere

Puteti subscrie la newsletter-ul deSirnea, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre deSirnea se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

deSirnea isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta acordul intre Utilizator si deSirnea si este guvernat de legile din Romania.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin deSirnea. Materialul continut pe Site este proprietatea deSirnea sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact disponibil in Pagina de Contact, mentionand pagina si continutul care contravin legii. deSirnea utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. deSirnea va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

Probleme sau intrebari

Orice probleme legate de site-ul nostru vor fi luate in serios si vom incerca sa le rezolvam in timp util. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra specificata in pagina de Contact .