Excursii cu masini de teren

Alegand sa vizitezi astfel, cu o masina de teren 4×4, practic ai cea mai buna optiune care ti-ar oferi oportunitatea de a descoperi mai mult decat atractiile turistice din Tara Branului. Prin abordarea unor trasee, parca ascunse si bine ferite de ochii lumii (dar foarte bine explicate si cunoscute de catre ghidul / instructorul care se afla in permanenta cu tine), parca ai acces la o altfel de Romanie decat cea pe care o cunosti. Astfel, ai ocazia, pe parcursul traseului, sa vezi peisaje fabuloase in natura salbatica a Muntilor Bucegi, Leaota si Piatra Craiului, cu parauri limpezi, poieni ascunse si peisaje montane de o frumusete rara.

Traseele sunt alese astfel incat sa se foloseasca doar drumurile publice cu acces auto permis. Masinile de teren circula respectand toate regulile Codului Rutier in ceea ce priveste normele tehnice de ITP sau a asigurarilor auto obligatorii. Excursiile sunt pregatite sa se desfasoare in regim turistic, recreativ cu siguranta maxima pentru pasageri si nu se vor desfasura manevre auto pe terenuri sau locuri in care nu este permisa circulatia auto.

Trebuie punctat faptul ca aceasta modalitate de a explora muntii cu ajutorul unei masini 4×4, ofera sansa unor persoane cu conditie fizica limitata, seniori sau persoane cu mai putina disponibilitate locomotorie, sa aiba acces si sa se bucure de peisaje si locuri pe care ar fi imposibil sa le viziteze altfel. De asemenea, in astfel de provocari off road spiritul de echipa este foarte important pentru a depasi provocarile de pe traseu.

O excursie cu masini de teren reprezinta mai mult decat a merge cu masina si a vedea niste locuri superbe. Traseul in sine este o aventura. Una intensa, cu provocari multe si cu trairi pe masura. Spiritul de echipa si gandul ca ai o masina special pregatita sa faca fata acestor challenge-uri, sunt factorii cheie care te motiveaza sa continui si sa nu te opresti indiferent de obstacolele intampinate pe traseu. Inveti foarte multe si intr-un timp rapid. E nevoie sa te adaptezi! Cu siguranta este o experienta ce se traieste intens, presarata cu momente de popas atunci cand te opresti sa admiri privelistea din jur.

TRASEU TARA BRANULUI 

Durata: 6h

Obiective:

Șirnea – satul Ciocanu – Pestera Dâmbovicioara – Podul Dâmbovitei – Cheile Dambovicioarei – Valea Cheii – Tree Adventure Park Fundatica – satul Fundatica – Fundata – Cheile Gradistei – Moeciu – schitul Simon – Castelul Bran – Predelut – Prapastiile Zarnestilor – satul Magura – satul Pestera – Șirnea

Descriere:

Plecati din Sirnea, vizitam satele inalte ale Argesului, Ciocanu si Podu Dambovitei, vizitam Pestera si Cheile Dambovicioarei, continuam apoi prin Valea Cheii si ajungem in Fundatica. Satele din Fundata sunt printre cele mai inalte asezari locuite permanent din Romania si satele cu cel mai curat aer din Romania. Nu mai vorbim de peisajele unice care iti taie rasuflarea spre Muntii Bucegi si Leaota. Ne oprim si luam pauza de pranz la pensiuni cu bucate traditionale, stam de vorba cu localnicii si ne alimentam cu energia locurilor. Ni se astern in fata satele de la poalele Muntilor Bucegi, rand pe rand, Moeciu de Sus, Cheia, Moeciu de Jos, Simon si ne oprim in Bran unde vizitam caselul, obiectivul turistic principal al zonei. Dupa ce gustam din prajiturile de la Mama Cozonacilor continuam drumul spre Prapastiile Zarnestilor prin satele Predelut si Tohanita. Ajungem la Gura Raului si intram in chei de unde facem o drumetie la pas prin Prapastii, obiectiv turistic natural unic in Romania. Urcam din nou in masini si drumul ne poarta in urcare, prin padure catre satele traditionale Magura si Pestera. Admiram peisajul fascinant al muntilor Piatra Craiului si Bucegi. Aici, vei descoperi viata rurala autentica din România, un tinut de poveste cu drumuri pietruite, case traditionale din lemn, capite de fan si oameni gospodari. Peisajul este de poveste si cu siguranta iti vei dori sa revii in acest colt de rai.

Ajungem in Sirnea, pe inserat si depanam amintirile proaspete in jurul unui foc de tabara, inconjurati de prieteni si voie buna.

*In excursii, in fiecare masina pot merge maxim 4 persoane, exceptie fac copiii sub 14 ani care nu platesc loc si pot insoti adultii, dar nu mai mult de 5 turisti in fiecare masina, in afara ghidului.

*Masinile nu se inchiriaza in regim selfdriving, excursiile sunt conduse de personal specializat al Centrului de Activitati Turistice #deSirnea

Inclus in pret:

Rezervare loc in vehicul 4×4, model Suzuki Vitara sau similar
Sofer si ghid local licentiat cu experienta in excursii 4×4
Combustibil, taxe de parcare si taxa drum
Echipament recovery
Cafea / ceai in mijlocul naturii

Neinclus in pret:

Mese si alte gustari
Bauturi alcoolice si racoritoare
Intrari la obiective
Alte activitati optionale neincluse in program
Tiroliana / ATV / Mountain Bike / Hiking

Trasee disponibile

Grila de preturi

Pachet
Orar
Lei/Persoana
2 persoane / 1 masina
6h
600 lei
3 persoane / 1 masina
6h
400 lei
4 persoane / 1 masina
6h
300 lei
Excursie personalizata
la cerere
sunati pentru detalii
*Modalitati de plata acceptate: plata online cu cardul sau prin transfer bancar

Formular rezervare
  Selectati data rezervarii

  Selectati activitatea dorita
  Excursie 6hExcursie personalizata
  Cate persoane participa la excursie

  Participanti la activitate
  Copii: pana in 14 aniAdultiSenioriPersoane cu dizabilitati
  * In cazul in care sunteti mai multi participanti in aceeasi categorie, alegeti una singura
  Servicii optionale

  Doresc bandana personalizata -vezi model-
  Da (+25 lei)Nu

  Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro

  *Dupa trimiterea formularului de rezervare va vom contacta pentru a stabili toate detaliile necesare (orar, biciclete, trasee, detalii plata)