Organizare TeamBuilding #deSirnea

Dacă doresti să organizazi un teambulding pentru echipa ta sau să petreci un weekend în natură alături de colegii de la firmă, echipa Centrului de Activitati Turistice #deSirnea este partenerul pe care va puteti baza.
La Șirnea veţi beneficia de tot ce aveţi nevoie pentru un team building cu rezultate excepţionale şi experienţe memorabile.
Avem cadrul natural perfect la poalele Pietrei Craiului, in Sirnea locuitorii primesc turiștii ca pe prietenii lor, Centrul de Activitati Turistice are experiența si logistica necesara pentru a sustine activitati indoor si outdoor necesare indeplinirii oricaror obiective organizationale (personal si colaborarori specializati, ghizi turistici autorizati, flota ebike-uri, flota mtb clasice, centru de calarie). Echipa Centrului este formata din psihologi, traineri si manageri cu experienta de peste 20 ani in management si leadership pentru companii de top.

Ce ai de facut?

1. Identifica obiectivul organizational
2. Stabileste bugetul
3. Alege perioada
4. Nu uita de micile detalii
5. Bucura-te impreuna cu echipa
6. Masoara rezultatele

Planificare eveniment

Organizarea unui team building depinde foarte mult de nevoile echipei, dar și de dimensiunea acesteia.

Dupa ce ati stabilit nevoile echipei, imbunatatirea leadership-ului, comunicare eficienta, lucru in  comun pentru atingerea obiectivelor organizationale, motivarea angajatilor  in urma unui eveniment sau a unei schimbari majore se poate stabili perioada in care sa se desfasoarea teambuildingul, planul de activitati indoor si outdoor, alegerea unitatii de cazare, stabilirea meniului personalizat pe preferinte nutritionale (vegetarian, vegan, fara gluten, fara lactoza)

Stabilim impreuna planul cu toate detaliile, construim bugetul iar de aici ne ocupam noi!

Cazare și masă

Centrul de Activitati Turistice colaboreaza cu pensiuni si case de oaspeti certificate turistic care pot acomoda grupuri de diverse dimensiuni. Pentru fiecare grup, indiferent de dimensiune se aleg unitati de cazare puse complet la dispozitia grupului.

Mesele de peste zi si cinele traditionale, cu gatit la foc deschis, sunt organizate de Punctele Gastronomice autorizate din sat, extensii ale bucatariilor traditionale, unde bucatele pregatite de femeile satului sunt pline de savoare, pregatite cu ingrediente locale.

Activitati

Activitatile de socializare si cunoastere, ex:
Liste de intrebari vesele
Domino-ul hobby-urilor
Harta vietii
Cine sunt eu? Cine esti tu? Etc.

Diferite exercitii de cunoastere create special pentru cerintele partenerului, in functie de obiectivele de dezvoltare ale echipei sale. Cu cat echipa este mai unita, se cunoaste mai bine si comunica mai bine cu atat eficienta si productivitatea echipei creste.

Lectii de echitatie

Plimbari pe dealuri calare

Drumetie la stana calare

Plimbari OffRoad

Evenimente cu tematici alese de parteneri
Traditii populare (Invatarea de dansuri Populare) etc.

Vizitarea unei stane traditionale /servirea mesei la stana

Excursii cu biciclete electrice in Sirnea si imprejurimi

Drumetii in zona Muntiilor Piatra Craiului, cu ghid autorizat, traseele sunt alese in functie de cerintele partenerului

Atelier tehnici de supravietuire
Cum folosim busola
Cum citim o harta
Aprinderea focului
Noduri, franghii
Ce facem și ce nu facem in situatii neprevazute: vine ursul, avem o entorsă, etc.
Kit de prim ajutor

Supravietuirea
Echipa este lasata singura si trebuie sa duca la indeplinire niste sarcini pentru a supravietui in conditiile date: sa construiasca un adapost unde sa inopteze, sa faca focul, sa gaseasca mancare, sa o gateasca si apoi sa poata reveni la locul de intalnire utilizand harta si busola.

Activitati creative
Atelier de pictura
Workshop de art terapie si dezvoltare personala
Atelier de muzica (compunerea unei melodii in echipa)
Pictura pe tricouri/linguri de lemn/ farfurii/vase de ceramica
Atelier de pictura pe sticla
Atelier de sculptat in lemn etc.

Obiectivele activitatilor creative sunt stimularea creativitatii, dezvoltarea gandirii creative, constientizarea si exprimarea propriilor emotii, cresterea increderii in sine dar si in ceilalti participantii la activitate si dezvoltarea abilitatilor de munca in echipa.

Putem realiza ateliere special concepute pentru cerintele partenerului, in functie de obiectivele de dezvoltare ale echipei sale.

Concursuri pentru echipe
exemple stafete:
Alergat in saci
Volei cu balon plin cu apa
Hula hoop challenge
Carat mingi de ping – pong cu lingura
Transportat popcorn cu paiul
Omida
Caratul pe targă al unui coleg
Transportul unui frisbee intre picioare

Putem realiza concursuri special concepute pentru cerintele partenerului, in functie de obiectivele de dezvoltare ale echipei sale.

Construirea Turnului Magic
Scopul este construirea unui Turn din 8 blocuri din lemn, diferit taiate. Fiecare membru al echipei coordoneaza o coarda legata la o macara. Construirea este posibila doar daca toata echipa este implicata, comunica si sunt foarte bine organizati.

Hai sa ridicam cortul
Echipa se împarte in doua, prima va fi legata la ochi iar ceilati vor da instructiuni pentru montarea unui cort. Exercitiul este foarte bun deoarece dezolta abilitatile de comunicare si leadership.

Workshop Mindfulness
Mindfulness-ul este o stare mentala care presupune concentrarea pe momentul   prezent, intr-un mod constient și obiectiv. In ultima perioada din ce in ce mai multe companii introduc mindfulness-ul in programul lor de activitate pentru efectele sale benefice, un exemplu de acest fel este Google.

Atelierul propus poate dura intre 1 ora si 3 ore si isi propune invarea unor tehnici speciale de respiratie dar si exercitii in padure.

Ore de yoga
Yoga ne conectează corpul,mintea şi sufletul. Una dintre principalele practici din Yoga este „Asana”, adica postura. Sedintele pe care vi-le propunem doresc sa ofere participantilor, momente de relaxare, de la stresul de zi cu zi, printr- un set de posturi din Yoga traditionala. In cadrul sedintelor participantii vor invata posturi care ii pot ajuta la destinederea muschilor dupa o zi agitata la job.

Atelier Smoothie bar
Sa invatam sa facem  combinatii sanatoase de fructe si legume pentru toate gusturile. Astfel invatam noi retete pentru acasa, ne dezvoltam creativitatea, incercam lucruri noi si experimentam diferite gusturi.

Preparea unei mese traditionale
Sa invatam sa gatim impreuna si sa facem fata provocarilor de a lucra in echipa. Scopul este preparea unei mese traditionale impreuna cu colegii, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si coordonare in echipa.

Treasure hunt
Participantii sunt impartiti in echipe si fiecare primeste cate o harta cu diferite locuri unde sunt ascunse comorile. Atunci cand descopera locul trebuie sa indeplineasca o provocare ex. sa mulga o vaca, sa raspunda la o ghicitoare, sa dezlege un rebus, sa vorbeasca cu satenii si sa afle informatii, sa spuna poezii sau sa-i ajute la munca. etc. Provocarile se stabilesc impreuna cu parterul in functie de scopul urmarit de el pentru dezvoltarea echipei.

Concurs de fotografie
Impartiti in echipe facem fata provocarilor primite, ex: realizam o poza cu toata echipa zburand in aer, un portret, un peisaj, o poza creativa, o poza ce reprezinta  echipa etc.

Viata la munte
Haideti sa experimentam activitati desprinse din viata oamenilor ce traiesc la munte: cositul, facutul painii si preparerea mesei, pascutul animalelor, mulsul animalelor, gradinaritul etc. Pentru o zi traim viata de odinioara, ne punem in locul altor oameni, invatam lucruri noi si experimentam o alta viata.

Diferite jocuri de socializare

Jocuri pentru dezvoltarea comunicarii

Jocuri de cooperare

Jocuri de incredere

Foc de tabara cu cantece folk

Debriefing

Retrăim exercițiile la care am participat și analizăm modul în care am lucrat împreună.

Debriefing-ul este o parte importanta a programului de team building. Este pasul prin care analizam daca ne-am atins obiectivele stabilite pentru teambuilding si prin care evidentiem utilitatea activitatilor stabilite pentru locul de munca.
Debriefing-ul este o etapa importanta dupa fiecare activitate din team building deoarece ajuta participantii sa reflecteze la experientele la care au fost supusi si sa constientizeze noile lucruri invatate. Astfel noi de asiguram ca participantii se vor intoarce la job cu cunostinte si competente noi, dezvoltate in urma activiatilor la care au participat.

 

Party

Ne distrăm și îmbogățim memoria organizației.

Plecare

Plecăm cu acțiuni concrete de implementat în companie.

Grila de preturi

Pachet
Plecari
Lei/Persoana
*Modalitati de plata acceptate: plata online cu cardul sau prin transfer bancar
În perioada 1.09 - 01.11.2020 turele cu ebike-uri se organizează de joi până duminică (inlusiv);

Formular rezervare

  Selectati perioada
  de la

  pana la

  Numar participanti

  Alimentatie dedicata
  nufara zaharfara glutenfara lactozafara carnealte alergii
  * pentru fiecare participant cu meniu dedicat se discuta in prealabil

  Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro

  *Dupa trimiterea formularului de rezervare va vom contacta pentru a stabili toate detaliile necesare (orar, biciclete, trasee, detalii plata)