Descopera Comoara din Gaura Ursului (activitate teambulding de tip treasurehunt – durata 3-4 h)

Pe parcursul unui circuit in Parcul Natural Piatra Craiului grupul trebuie sa descopere un numar de indicii cu ajutorul carora la final poate descoperi Comoara din Gaura Ursului. Indiciile vor fi descoperite folosint orientarea in teren cu ajutorul busolei si orientarii in teren fara harta, dupa elemente naturale si a punctelor cardinale.

Indiciile sunt ascunse in locuri cu insemnătate culturală sau istorică, la fiecare popas ghidul povestește istoria sau însemnătatea respectivului loc pentru comunitatea locuitorilor de pe aceste meleaguri.

Traseul se poate parcurge pe jos, cu ebike-uri sau calare in functie de alegerea grupului.

Incheiem activitatea cu o masă tradițională, prilej cu care retrăim exercițiile la care am participat și analizăm modul în care am lucrat împreună.

In acest tip de activitate se urmareste atat activitatea individuala a fiecarui participant, cat si relationarea intre membri, coordonarea actiunilor colective dar si empatia si definirea rolurilor intre membri.

Debrifing-ul este asigurat de echipa Centrului de Activitati Turistice #deSirnea, echipa ce este formata din psihologi, traineri si manageri cu experienta de peste 20 ani in management si leadership pentru companii de top.

Tot evenimentul este imortalizat atat foto cat si video, la final se ofera materialele montate astfel incat sa poata fi folosite ulterior de catre participanti sub forma de albume si clipuri video individuale, colective si tematice.

La plecare fiecare participant primeste o medalie de participare, medalie realizata de mesteri populari artizani din sat. Un motiv in plus sa ne amintim de experienta pentrecuta impreuna, la Sirnea

 

Tarife organizare

Organizare TreasureHunt – 50 lei/persoana

Participare la eveniment:
– drumetie: 50 lei/participant
– ebike: 150 lei/participant
– calare: 300 lei/participant

Masa traditionala (3 feluri) – 80 lei persoana

Debrifing individual – 50 lei/persoana

Grup minim: 10 persoane

Nu rata