Casa Alinei din Șirnea ***

Capacitate: 16 adulți și 9 copii în

Pe un picior de plai, pe o gura de rai…

Suntem localnici, ne-am nascut si traim aici din generatie in generatie. Iubim pamantul stramosesc si iubim Romania!
Asa a luat nastere Casa Alinei – un loc unde ne dorim sa te simti “ca acasa”.

Daca iubesti aerul curat, apa de izvor, florile de munte sau… ti-ai propus sa “asculti” linistea si, mai ales, daca vrei sa te “dezlipesti” de televizorul din camera si de zgomotul orasului, te asteptam cu toata inima la noi!

Casa noastra este un loc intim, linistit, aflat la aprox. 1 km de vatra satului Sirnea, la granita dintre judetele Brasov si Arges (sat Ciocanu), cu acces atat dispre Arges – Pitesti sau Targoviste – Campulung – Rucar – Podul Dambovitei – Dambovicioara – Ciocanu – Sirnea, cat si dinspre Brasov sau Predeal – Rasnov – Bran – Fundata.

Suntem binecuvantati cu priveliste complexa asupra muntilor care ne inconjoara: Piatra Craiului, Bucegi, Leaota, in indepartare Postavaru si Piatra Mare…
Faptul ca ne intindem pe o proprietate de aprox 3 hectare, da un plus de intimidate si, in acelasi timp, libertate de desfasurare.

Punem la dispozitie 16 locuri de cazare, in 8 camere cu pat matrimonial si baie proprie, fara televizor in camera. In majoritatea camerelor exista posibilitatea suplimentarii cu pat pliant/ saltea sau patut pentru copil.

Livingul este spatios, are capacitatea de aprox.20 de locuri; aici gasiti TV (Digi satelit), DVD player, sistem de boxe si include un mic spatiu de joaca pentru copii. Livingul este prevazut cu doua grupuri sanitare.

Bucataria este generoasa, complet utilata (aragaz, cuptor electric, cuptor cu microunde, filtru de cafea, doua frigidere, tacamuri si vesla diversificata) si este prevazuta cu camara spatioasa care faciliteaza depozitarea produselor voluminoase.

Fumatul este interzis in interiorul casei!!

Conexiunea Internet este WI-FI!

In curte va puteti bucura de gratar acoperit, cu plita pentru ceaun, masa si balansoar.

Spiritul satului se face simtit inca de la intrare pe proprietate deoarece in apropiere este o casa straveche, construita se strabunici, avand peste 150 de ani si cativa arbori seculari. Despre acest loc, multi oaspeti au spus ca emana `energie speciala`.

Pornind de la noi, se pot face plimbari in natura. Puteti ajunge pe jos, pe traseu marcat, in Parcul National Piatra Craiului, la Monumentul Eroilor si Muzeul Satului, la Pestera Dambovicioarei si Cheile cu acelasi nume… Traseele de bicicleta sunt pentru toate nivelurile.

In functie de perioada anului, punem la dispozitie produse din gospodaria proprie.

Deviza noastra “venit turist, pleci prieten”

Contact

0749401518