Casa Metamorphosia ***

Casa Metamorphosia – daruri și activități de basm însoțesc cazarea ta!

Într-un sat de munte cu case răsfirate pe dealuri, vei descoperi în cea dintâi zi un Personaj Nebănuit într-un loc neobișnuit, care te va însoți în restul zilelor de vacanță – atât în drumețiile prin natura de basm și poveste din jur, cât și în îndeletnicirile casei.

Pachețelul-surpriză care te așteaptă pe pat îți va dezvălui amănunte! Iar de vei sta mai mult, pachețele-surpriză te vor aștepta seară de seară…

Casă în care locuiesc și eu împreună cu Zmeul (Raja), un câine iubitor de talie mare din rasa Newfoundland. Amândoi suntem bucuroși de oaspeți!

Cazarea pe care o ofer nu este doar un dormitor, ci este întregul colț de rai care îmi încântă zilele vieții.

Casa este poziționată într-o zonă retrasă cu priveliști deosebite în orice direcție îți întorci privirea.

La parter este un living spațios cu geamuri mari și vedere spre munții Bucegi, mai în depărtare munții Postăvarul, munții Ciucaș și munții Piatra Mare, iar cei care se trezesc devreme se pot bucura de culorile cerului când soarele răsare din spatele munților. Față în față cu munții Bucegi sunt munții Piatra Craiului.

În aceeași zonă a casei este și atelierul de ceramică, în care oaspeții pot învăța să făurească cu mâna lor lucrușoare din lut ori le pot admira pe cele deja făcute.

Atelierul este deschis și pentru oaspeți din afara cazării!

 

Tot la parter este bucătăria spațioasă cu canapea, sobă pe lemne și loc de luat masa. În bucătărie se găsesc cele necesare pentru cei care vor să gătească. Există și o debara și frigider special pentru oaspeți.Se poate face grătar și în curte este o masă unde se poate mânca.

Pentru doritori, în zilele friguroase se poate găti și pe soba pe lemne.

Toaleta este comună pentru dormitoarele oaspeților.

Contact

0721365315