Casa Poarta Craiului ***

Fiecare loc are o poveste. Noi am descoperit acest sat „uitat in timp” intr-una din plimbarelile in natura pe care obișnuim sa le facem. Ne-am îndrăgostit pe loc de frumusetile lui si am hotarat inițial sa facem aici un loc de refugiu din aglomerația orașului, care sa ne rupă de rutina de zi cu zi si sa ne transpunem într-o altă lume mai aproape de natura.

Dar cand este prea frumos, parca nu poti sa tii doar pentru tine si familie si vrei sa împarți si cu prietenii, sa se bucure si ei. Asa ca ne-am apucat de amenajat aceasta căsuță veche , dar frumoasa, care putem spune ca a fost „dragoste la prima vedere” in 2018. De atunci ideile curg continuu si suntem preocupați mereu de infrumusetarea acestui loc, în stilul zonei, fără a afecta in nici un fel mediul înconjurător. Cu dorința si multa munca, am amenajat aici la CASA POARTA CRAIULUI, un loc frumos unde linistea nu poate fi tulburată decât de foșnetul ierbii sub bătaia vântului ce aduce aer ozonat de pe crestele Pietrei Craiului sau de mugetul discret al vacutelor din sat.În jur este doar natura, iar călătorul gaseste aici un loc de relaxare si de liniște.

Iti începi ziua la o cafea băută pe terasa insorita, scaldata de razele blânde ale dimineții, cu o priveliște de vis. Apoi, poti pleca in drumeție; pe jos, călare sau pe bicicleta, în zona existând numeroase trasee marcate accesibile tuturor, chiar si copiilor. Sau daca preferi, în apropiere se afla Cheile Dambovicioarei cu Pestera Dambovicioara, Pestera Liliecilor unde spre surprinderea mea mai pot fi văzute colonii de lilieci, Cheile Gradistei, zona Bran – Moieciu – Fundata – Sirnea care este foarte pitorească si nu numai atat.

Seara se poate încheia cu un frumos foc de tabara.
Acestea si multe altele sper sa va stârnească curiozitatea sa ne vizitați si sa ne fiti oaspeți.

​Capacitate: 18 adulți în 7 camere

Spatii de cazare cu o capacitate de 18-20 de persoane, dotate fiecare cu TV si baie proprie se dispun in felul urmator:

– 5 camere duble matrimoniale.
– 2 camere cu 4 paturi suprapuse.
– Living generos cu sala de mese, Smart TV de ultima genaratie cu YouTube, Netflix si Sistem Home Cinema Blu-ray cu Bluetooth 5.1 canale, putere de ieşire totală de 1.000 W , boxe frontale de tip „tall boy” Wi-Fi pentru redare video şi audio în timp real prin Internet, sistem de lumini pentru petrecere.
– Bucatarie open space dotata cu tot ce trebuie: frigider, plita electrica, cuptor electric, cuptor cu microunde, prajitor de paine etc.
– Terasa insorita ce ofera o priveliste superba, gratar tip plita pentru gratar si ceaun, loc de foc de tabara si lemne la discretie.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Va asteptam cu drag! 🙂

Contact

0742289971