The Barn ***

La sfârșitul anilor ’50 meșteri locali s-au strâns pentru a construi o șură pe unul dintre cele mai panoramice dealuri ale pitorescului sat Șirnea, la o altitudine de circa 1.200 de metri. 60 de ani mai târziu, folosind vechea-i inimă de piatră și lemn și adăugând materiale moderne, prietenoase cu mediul înconjurător, Șura a fost reinventată pentru a te primi să te reîmprospătezi și să-ți încarci bateriile. În tot acest timp, singurele lucruri rămase neatinse sunt priveliștea spectaculoasă a impunătorilor Munți Bucegi, cu vârfuri care ajung până la 2.500 de metri și regatul de calcar din apropiere format din Munții Piatra Craiului cu creasta sa de la peste 2.000 de metri.
The Barn, așa cum îi spunem noi Șurii, dispune de o zonă de dormit cu un pat queen size, o zonă de living cu canapea extensibilă, o bucătărie complet echipată, televizor QLED și wi-fi. Acest loc va fi casa ta departe de casă.
Bucureștiul este la circa 3 ore distanță de condus (poți folosi și ruta prin Târgoviște în caz de blocaje pe Valea Prahovei), poți ajunge la Brașov în mai puțin de o oră și la Sibiu în mai puțin de 3 ore.
Lucruri de văzut și activități de făcut în zonă:
– Castelul Bran, datând din secolul 13, cunoscut ca și Castelul Dracula (15 km)
– Cetatea Râșnovului, datând din secolul 13 (30 de km)
– Orașul Brașov cu a sa Biserică Neagră (45 de km)
– Plimbări în Munții Piatra Craiului
– Plimbări în Munții Bucegi
– O plimbare prin pitoreștile sate Șirnea, Peștera (20 de km) și Măgura (25 de km)
– Peștera și Cheile Dâmbovicioarei (10 km)
– Prăpăstiile Zărneștiului (30 de km)
– Plimbări cu Bicicleta și călărie în Șirnea
– Parcul tematic Dino Parc (30 de km)

 

Contact

0726766949