Tripsylvania Tiny House ***

Case mici cu suflet mare.
Cu o panoramă superbă asupra Munților Bucegi, te poți relaxa în propriul hot tub încălzit, savurând un pahar de vin sub un cer de miliarde de stele.

Tiny Fili este prima căsuță construită, fiind inaugurată în ianuarie 2021.

Cu o suprafață de 20mp, căsuța dispune de living și baie la parter, iar la etaj se află spațiul de dormit dotat cu un pat de 140×200, deasupra căruia puteți admira cerul prin skylight-ul de dimensiuni generoase, o experiență inedita pentru fiecare oaspete.

Zona de living oferă o panoramă superbă asupra munților Bucegi, locul ideal unde te poți relaxa citind o carte sau pur și simplu admirând tabloul superb al naturii.

Cum proiectul nostru s-a bucurat de un succes incredibil, am decis  construim a doua căsuță, Tiny Kili, inaugurată în Aprilie 2022urmând același concept de tiny house, dar cu dorință de a oferi o experiență diferită.

Pentru a ne atinge obiectivul, căsuța a fost construită pe o suprafață de 24mp, zona de living fiind înlocuită cu un studio generos, dotat cu pat de 160×200, spațiu de luat masa, iar la exterior o terasă suspendată ce oferă aceeași priveliște superbă către Munții Bucegi. Cu ajutorul draperiilor controlate electric,  puteți bucura de răsărit și panoramă către Bucegi din confortul patului.

Pentru mai multe detalii vizitati https://tripsylvaniatinyhouse.ro/

Contact

0770 213 279