Ursa Mica Glamping Resort ****

Situat în apropierea ultimelor păduri virgine din Europa, între doi munți de legendă, resort-ul Ursa Mică se deschide spre panorama Carpaților. Ziua răsare Masivul Bucegi, iar în partea opusă, silueta dantelată a Pietrei Craiului. Noaptea, între ele, suntem doar noi și stelele. Te invităm să privești natura la o altă rezoluție: în confort deplin, la glamping. Ursa Mică este o experiență simplă și prețioasă în inima naturii.

Am vrut să construim un loc în munți în care să ai aproape tot confortul de acasă.

Toate cele 12 bungalow-uri si 12 corturi impermeabile au vedere spre panorama spectaculoasă a Pietrei Craiului.

Spectacolul naturii rulează permanent: poți opta oricând pentru o leneveală monumentală la aer tare de munte – pe platformă, la saună sau într-un ciubăr cu apă fierbinte.

Ai mereu la dispoziție indicațiile staff-ului nostru despre Cheile Zărneștiului, Castelul Bran, Peștera Dâmbovicioara, Cheile Dâmbovicioarei, Peștera Valea Cetății Râșnov, Cetatea Râșnov, Cheile Râșnoavei, Dino Parc, Peștera Liliecilor și întreg Parcul Național Piatra Craiului, Parcul Național Bucegi, satele tradițiionale românești Ciocanu, Șirnea, Peștera, Măgura; Poiana Brașov, Rezervația de urși de la Zărnești, Mânăstirea Nămăiești.

Încă necontaminată de turism excesiv, zona Ciocanu rămâne o expresie a legăturii fundamentale dintre oameni, animale și munți.

Locatia noastra se afla in inima Transilvaniei pe culoarul Rucar-Bran, la o altitudine de 1250m, acoperind o suprafata de 40,000 mp, la 2 ore si jumatate de Bucuresti.

Resort-ul oferă o experiență completă de glamping, care include un restaurant premium cu mâncare tradițională românească, întotdeauna proaspăt gătită din ingrediente naturale de la fermieri locali, un bar cu o gamă largă de băuturi tradiționale românești și internaționale, cazare în bungalowuri premium echipate complet, cu încălzire centrală , baie proprie și terasă individuală, disponibile pentru rezervare pe tot parcursul anului și corturi premium din bumbac 100% sustenabil complet echipate și încălzite de o sobă confortabilă cu lemn, disponibile pentru rezervare din mai până în octombrie, băi comune moderne pentru corturi, un spa relaxant în aer liber zonă cu saună și ciubar, salon de masaj, parcare privată, acces WiFi, activități sportive, relaxante, culturale și istorice oferite de ghizi profesioniști și un staff primitor care o să vă întâmpine și să vă ofere un sejur minunat.

Fiecare bungalow si cort are vedere catre maiestosul masiv Piatra Craiului – Muntii Carpati. Dotate cu tot confortul necesar, asezate pe platforma din lemn, bungalowurile si corturile sunt mobilitate pe masura, paturile sunt confortabile cu saltele premium si lenjerie din satin si bumbac. Prosoapele si halatele sunt incluse.

Corturile sunt dotate cu un semineu care vă va ademeni la somn, iar lemnele sunt furnizate de către noi, astfel incat sa vă puteti bucura de experienta aprinderii si mentinerii focului.

Baile comune destinate oaspetilor GlamTent sunt echipate cu toalete si zone de dus (separate barbate, femei) si oaspetii vor gasi articolele necesare de toaleta oferite de Ursa Mica Glamping Resort.

Restaurantul nostru premium cu o arhitectura unica este locul in care va veti delecta cu o experienta culinara la o altitudine de 1250m, in timp ce va veti bucura de peisajul minunat ce va inconjoara, oferit de priveliștea de 360 ​​de grade cu vedere la Piatra Craiului, Munții Bucegi și Munții Leaota.

Meniul este fix- meniul zilei, cu cat mai multe ingrediente locale si este diferit in fiecare zi. Micul dejun (08:30 – 10:30), pranzul (13:00- 15:00) si cina (19:00 – 21:00) vor fi servite de catre echipa Ursa Mica Glamping Resort in restaurantul nostru.

In timpul sederii la noi puteti alege dintr-o multime de activitati sportive cum ar fi: drumetii, trekking, mountain-biking, alpinism si ski, dar si vizite la evenimente culturale sau monumente istorice din zona Transilvaniei si a Pietrei Craiului. Activitati sustinute alaturi de instructorii  si ghizi nostrii. De asemenea, te poti relaxa cu o baie ferbinte in ciubar, cu sauna, cu un masaj sau de ce nu cu privirea cerului instelat, aflandu-ne departe de lumina oraselor si intr-o zona fara poluare.

În jurul nostru au loc o multime de festivaluri la sfârșitul lunii octombrie : Focul Sîmedru, festival ce marchează începutul iernii în calendarul ciobanului, „Răvășitul Oilor”, care imbina servirea mâncărurilor tradiționale în fața unor uriașe focuri de tabără.

Ursa Mica este punctul ideal de plecare pentru excursii de o zi in jurul pasului Rucar- Bran si pentru vizitarea frumusetilor din Transilvania.

Castelul Bran, faimosul castel descris de Bram Stoker ca fiind casa lui Dracula, este la doar 15 minute de Ursa Mică Glamping Resort.

Cel mai mare Sanctuar de Urși bruni din lume din Zărnești este la doar 20 de minute de noi.

Frumosul oras Brasov impreuna cu statiunea de schi Poiana Brasov se afla la mai putin de 1 ora distanta. Iar  Bucuresti capitala Romaniei, se afla la 2,5 ore distanta.

 

Contact

0758090060