Regulament rezervare ebike-emtb

PENTRU A PUTEA REZERVA O BICICLETA MOUNTAIN-BIKE, CLIENTUL TREBUIE SA AIBA CUNOSTINTE PRACTICE PRIVIND UTILIZAREA UNEI BICICLETE SI SA FI MERS CEL PUTIN  O DATA CU BICICLETA IN ULTIMELE 6 LUNI.

 1. Bicicletele sunt in stare perfecta de funtionare, verificate si intretinute periodic.
 2. Clientul are obligatia sa preia echipamentul de protectie oferit de centrul de inchirieri si sa il poarte pe toata perioada cat foloseste bicicleta.
 3. Clientul trebuie sa foloseasca bicicleta doar pe oficial, alaturi de ghidul turei.
 4. In caz de pana de cauciuc reparatia este suportata de centrul de inchirieri.
 5. Se poate rezerva NUMAI o singura bicicleta de catre o persoana, pe baza unui singur buletin. Exceptie face rezervarea pentru un minor, caz in care parinte/tutorele poate rezerva doua sau mai multe biciclete.
 6. Nu se rezerva biciclete minorilor singuri sub 18 ani sau care nu au buletin de identitate, ci doar celor insotiti de parinti. Exceptie fac copiii care vin in tabere organizate.
 7. In caz de daune  (frane, manete frane, schimbatoare, ghidon, sa, cadru, roti, spite, jante, lant) piesa respectiva se inlocuieste, nu se repara, costul fiind suportat integral de client. Despăgubirea în cazul daunelor provocate bunului închiriat va fi evaluată și judecată exclusiv de Proprietar.
 8. In momentul rezervarii clientul va semna un contract de inchiriere, unde vor fi specificate toate conditiie de folosire, starea bicicletei la preluare si la predare, ora si ziua returnarii.
 9. Centrul de inchirieri isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii.
 10. Nu se accepta in ture persoanele in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor.
 11. Clientul si grupul din care acesta face parte trebuie sa respecte prevederile Codului Rutier Roman, precum si celelalte prevederi legale referitoare la deplasarea pe bicicleta in siguranta pe drumurile publice si sa urmeze instructiunile ghidului desemnat.
 12. Ghidul nu e responsabil de accidentele produse pe perioada turei cu bicicleta.
 13. Se pot transporta bicicletele in zona Bran – Moeciu – Fundata, la cerere contra-cost, pentru minim 5 biciclete inchiriate pentru 1 zi.
 14. In caz de defectiune este interzisa cu desavarsire repararea bicicletei de catre client.
 15. In caz de pana sau defectiune clientul este obligat sa contacteze imediat centrul de inchirieri.
 16. Centrul de închirieri acceptă doar plăți online sau transfer bancar.