Deschis
Deschis

Observarea vieții sălbatice

Dealurile Țării Branului oferă unele dintre cele mai importante pășuni cu înaltă valoare naturală din Europa. Satul Șirnea este locul perfect pentru conservarea biodiversității și managementul durabil al pășunilor. Cu pădurile sale de fag, mesteacăn șibrad, dealurile înalte și pajiștile bogate, Șirnea oferă o experiență extraordinară.

Viața păsărilor din zonă este uimitoare și veți avea șansa să vedeți o mare varietate de specii din observatorul nostru.

INFORMATII UTILE

Participanții la evenimentele organizate de noi care doresc sa ramană peste noapte sau pentru mai multe zile în sat, sunt rugați să selecteze din formularul evenimentului Serviciile suplimentare de care au nevoie, cazare și masă, astfel încât să stim ce rezervări trebuie să facem.

Având acreditare de ghid local atestat de Ministerul Turismului oferim gratuit servicii de informare turistică și de rezervare cazare și masă, pentru fiecare persoana/grup care apelează la noi.

Colaborăm doar cu unitați turistice de cazare si alimentație clasificate pentru a oferi turiștilor un nivel standardizat de calitate. vezi unitațile de cazare

Plata serviciilor de cazare și masă se face de către fiecare turist direct la pensiunea/hotelul unde a ales să petreacă sejurul.

După completarea formularului de rezervare veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile necesare.

Formular de rezervare

    Doresc bandana personalizata -vezi model-
    Da (+25 lei)Nu

    Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro

    Prognoza meteo

    ȘIRNEA WEATHER