Închis
Închis

Plimbare cu căruța și campare în natură

Doriți să vă bucurați pe îndelete de natura din jurul Șirnei și să vă deconectați cu totul de viața de zi cu zi și de oraș? Plecăm din sat pe jos, însoțind căruțele trase de cai, prin păduri și peste pajiști. Seara ne așezăm tabăra, facem un foc mare, gătim și povestim împreună. Înconjurați de cai și căruțe, departe de luminile orașului și de agitație, stelele se văd mai bine ca oriunde.
Dimineața, la răsăritului soarelui ascultă păsările care se trezesc din somn pentru o nouă zi.
Continuă-ți șederea pentru câteva zile, cu drumeții și campare pe dealuri.

Prețuri: 250 €/noapte/căruță, max. 5 pers./căruță (include căruța, căruțaș, cai, ghid, cort, sac de dormit și izopren, organizarea taberei – costurile pentru alimente nu sunt incluse, 20 €/pers./zi).

INFORMATII UTILE

Participanții la evenimentele organizate de noi care doresc sa ramană peste noapte sau pentru mai multe zile în sat, sunt rugați să selecteze din formularul evenimentului Serviciile suplimentare de care au nevoie, cazare și masă, astfel încât să stim ce rezervări trebuie să facem.

Având acreditare de ghid local atestat de Ministerul Turismului oferim gratuit servicii de informare turistică și de rezervare cazare și masă, pentru fiecare persoana/grup care apelează la noi.

Colaborăm doar cu unitați turistice de cazare si alimentație clasificate pentru a oferi turiștilor un nivel standardizat de calitate. vezi unitațile de cazare

Plata serviciilor de cazare și masă se face de către fiecare turist direct la pensiunea/hotelul unde a ales să petreacă sejurul.

După completarea formularului de rezervare veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile necesare.

Evenimentul a avut loc. Vedeti galeria foto pentru detalii.

Prognoza meteo

ȘIRNEA WEATHER