Deschis
Deschis

Tururi botanice

Scopul proiectului de ecoturism deSirnea.ro este de a proteja și susține biodiversitatea și flora spontană de pe pajiștile și din pădurile din împrejurimile satului. Prin urmare, puteți găsi o mare diversitate de flori, arbuști și plante, nu departe de sat. Ghidul nostru specializat, alaturi de localnici,  vă poate arăta diferitele specii de plante și explica rolul lor în ecosistem. Fie că ești un copil de 10 ani fascinat de margarete sau un profesor de botanică, dealurile din jurul satului Șirnea sunt un loc perfect pentru a explora, învăța și lărgi orizonturile.

INFORMATII UTILE

Participanții la evenimentele organizate de noi care doresc sa ramană peste noapte sau pentru mai multe zile în sat, sunt rugați să selecteze din formularul evenimentului Serviciile suplimentare de care au nevoie, cazare și masă, astfel încât să stim ce rezervări trebuie să facem.

Având acreditare de ghid local atestat de Ministerul Turismului oferim gratuit servicii de informare turistică și de rezervare cazare și masă, pentru fiecare persoana/grup care apelează la noi.

Colaborăm doar cu unitați turistice de cazare si alimentație clasificate pentru a oferi turiștilor un nivel standardizat de calitate. vezi unitațile de cazare

Plata serviciilor de cazare și masă se face de către fiecare turist direct la pensiunea/hotelul unde a ales să petreacă sejurul.

După completarea formularului de rezervare veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile necesare.

Formular de rezervare

    Doresc bandana personalizata -vezi model-
    Da (+25 lei)Nu

    Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro

    Prognoza meteo

    ȘIRNEA WEATHER