Închis
Închis

Tururi pe bicicletă

Șirnea se află în Țara Branului, nu departe de multe dintre bine-cunoscutele destinatii turistice din aceasta regiune. Ne bucuram de numeroase trasee de bicicletă. Puteți ajunge într-o tură de o zi din sat până în Bran, Moeciu, Cheile Gradistei, Măgura sau Pestera. Puteți veni cu propria bicicletă sau închiria una de la noi. La cerere, vă putem pune la dispozitie un ghid sau trimite turele marcate pe GPS. Dealurile si vaile acoperite de fânețe, păduri și poieni sunt potrivite și pentru începători dar și pentru cei cu experiență.

INFORMATII UTILE

Participanții la evenimentele organizate de noi care doresc sa ramană peste noapte sau pentru mai multe zile în sat, sunt rugați să selecteze din formularul evenimentului Serviciile suplimentare de care au nevoie, cazare și masă, astfel încât să stim ce rezervări trebuie să facem.

Având acreditare de ghid local atestat de Ministerul Turismului oferim gratuit servicii de informare turistică și de rezervare cazare și masă, pentru fiecare persoana/grup care apelează la noi.

Colaborăm doar cu unitați turistice de cazare si alimentație clasificate pentru a oferi turiștilor un nivel standardizat de calitate. vezi unitațile de cazare

Plata serviciilor de cazare și masă se face de către fiecare turist direct la pensiunea/hotelul unde a ales să petreacă sejurul.

După completarea formularului de rezervare veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile necesare.

Evenimentul a avut loc. Vedeti galeria foto pentru detalii.

Prognoza meteo

ȘIRNEA WEATHER