Deschis
Deschis

Tururi pentru familii

Șirnea este locul ideal pentru o vacanță activă cu familia. Aici puteți afla lucruri interesante despre animalele de la fermă, legumele din grădina noastră ecologică, caii localnicilor care pas molcom pe dealuri. Trasee de bicicletă, urmărirea păstravilor din pâraie, observare de păsări, tir cu arcul, vizitarea împrejurimilor, Șirnea este un loc minunat pentru a-ți petrece timpul cu familia.

 

INFORMATII UTILE

Participanții la evenimentele organizate de noi care doresc sa ramană peste noapte sau pentru mai multe zile în sat, sunt rugați să selecteze din formularul evenimentului Serviciile suplimentare de care au nevoie, cazare și masă, astfel încât să stim ce rezervări trebuie să facem.

Având acreditare de ghid local atestat de Ministerul Turismului oferim gratuit servicii de informare turistică și de rezervare cazare și masă, pentru fiecare persoana/grup care apelează la noi.

Colaborăm doar cu unitați turistice de cazare si alimentație clasificate pentru a oferi turiștilor un nivel standardizat de calitate. vezi unitațile de cazare

Plata serviciilor de cazare și masă se face de către fiecare turist direct la pensiunea/hotelul unde a ales să petreacă sejurul.

După completarea formularului de rezervare veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile necesare.

Formular de rezervare

    Doresc bandana personalizata -vezi model-
    Da (+25 lei)Nu

    Prin completarea formularui atest ca sunt de acord ca datele mele sa fie prelucratea de siteul desirnea.ro

    Prognoza meteo

    ȘIRNEA WEATHER