Inchiriere biciclete mountainbike

Dorinta noastra este sa oferim mobilitatea necesara tuturor celor care vor sa descopere satul mergand pe drumurile si potecile care leaga casele insirate pe dealuri.

INTREBARI FRECVENTE

Conditii de inchiriere
Clientul inchiriaza echipamentul de la SC DEV SQUAD SRL in urmatoarele conditii:

 1. Intervalul orar de inchiriere pentru o zi este de Luni pana Vineri intre 12:00 – 18:00, Sambata intre 09:00 – 13:00. Echipamentul poate fi inchiriat pentru minim 1 ora.
 2. Echipamentul inchiriat va fi ridicat/returnat de la/la centrul de inchiriere al SC DEV SQUAD SRL, aflat in Sirnea nr 213B, com Fundata, jud Brasov.
 3. Echipamentul inchiriat va fi returnat la ora si data stabilite prin contractul de inchiriere. Intarzierea fara notificare prealabila a SC DEV SQUAD SRL da dreptul acesteia sa perceapa o taxa de penalizare de 50 LEI plus valoarea corespunzatoare tarifului orar pentru perioada depasita.
 4. Echipamentul inchiriat este destinat agrementului, nu unor concursuri de performanta.
 5. Pe perioada de inchiriere chiriasul nu are voie sa intervina asupra starii tehnice sau reglajelor echipamentului inchiriat.
 6. SC DEV SQUAD SRL are dreptul de a-si selecta clientii , nefiind obligata sa-si motiveze refuzul in cazul unei solicitari.
 7. Inchirierea Echipamentului se va face in baza unui contract de inchiriere , pentru intocmirea caruia este nevoie de un act de identitate valid . Pe toata perioada de inchiriere actul de identitate (copie a acestuia) va ramane la centrul de inchiriere.


Rezervare, plata, anulare

 1. Rezervarea se poate face telefonic, la numarul 0730237806, prin e-mail la adresa [email protected], sau prin completarea contractului de inchiriere aflat la centrul de inchiriere.
 2. Rezervarile facute cu mai mult de o saptamana in urma trebuie confirmate cu minim 48 ore inainte.
 3. Plata echipamentului inchiriat se face cu cardul online sau prin tranfer bancar, la inceputul perioadei de inchiriere, pentru toata perioada contractata.
 4. Varsta minima a unui client care doreste sa incheie un contract de inchiriere este de 18 ani. Clientii care nu indeplinesc aceasta conditie trebuie sa fie insotiti de un adult.
 5. Odata cu preluarea echipamentului inchiriat clientul trebuie sa citeasca si sa semneze contractul de inchiriere. La sfarsitul perioadei de inchiriere clientul va fi de accord cu achitarea contravalorii oricarei defectiuni care ii poate fi imputata, sau pierderii totale sau partiale, petrecute in perioada de inchiriere.
 6. Pentru returnarea echipamentului inchiriat inainte de data si ora stabilite prin contractul de inchiriere, nu se va inapoia contravaloarea corespunzatoare perioadei ramase.

Inchiriere echipament

 1. Echipamentul inchiriat va fi folosit exclusiv de catre client, sau grupul de clienti din care acesta face parte.
 2. Clientul este obligat sa foloseasca echipamentul inchiriat in conditii de exploatare normala si sa evite lovirea, pierderea partiala sau totala a echipamentului inchiriat. In caz ca aceasta se intampla, SC DEV SQUAD SRL va putea pretinde despagubirea la valoarea de piata a reparatiei sau a echipamentului (subansamblului) lipsa, conform cu ANEXA 1.
 3. Clientul este obligat sa-si asigure bicicleta cu dispozitivul anti-furt ori de cate ori o lasa nesupravegheata. SC DEV SQUAD SRL pune la dispozitie un dispozitiv anti-furt pentru orice bicicleta inchiriata fara un tarif suplimentar.
 4. Echipamentul inchiriat ramane in proprietatea SC DEV SQUAD SRL pe toata perioada de inchiriere.

Responsabilitati

 1. Clientul este deplin responsabil pentru incheierea oricarei asigurari care acopera riscurile ce pot aparea in perioada de inchiriere. SC DEV SQUAD SRL nu este responsabila pentru ranirea, accidentarea, sau afectarea in vreun fel a clientului sau a unei terte persoane. Clientul are raspunderea integrala pentru daunele de orice natura (materiale, morale, fizice, etc.) provocate unei terte parti pe durata de valabilitate a contractului.
 2. La aparitia oricarei defectiuni survenite pe perioada derularii contractului, clientul are obligatia sa anunte telefonic centrul de inchirieri.
 3. Clientul si grupul din care acesta face parte trebuie sa respecte prevederile Codului Rutier Roman, precum si celelalte prevederi legale referitoare la deplasarea pe bicicleta in siguranta pe drumurile publice.

Nu rata